adding sand to established tank

Discussion in 'New to Reefing' started by docta09, Apr 12, 2012.

  1. docta09

    docta09

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    133
    Likes Received:
    2
    Location:
    PA
    Should I get live or not live.
     
    docta09, Apr 12, 2012
    #1
    1. Advertisements

  2. docta09

    little_fish Moderator

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    15,713
    Likes Received:
    2,574
    Location:
    Denver, CO
    get dry sand
     
    little_fish, Apr 12, 2012
    #2
    docta09 likes this.
    1. Advertisements

  3. docta09

    docta09

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    133
    Likes Received:
    2
    Location:
    PA
    Could I move some sand over to get an empty spot and fill that up or sould I add a layer on top a section at a time
     
    docta09, Apr 12, 2012
    #3
  4. docta09

    little_fish Moderator

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    15,713
    Likes Received:
    2,574
    Location:
    Denver, CO
    you can add a layer
     
    little_fish, Apr 12, 2012
    #4
  5. docta09

    wontonflip I failed Kobayashi Maru

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    10,441
    Likes Received:
    975
    Location:
    VA USA
    +1 fish....rinse out your new sand first, otherwise you'll cloud up your tank.
     
    wontonflip, Apr 12, 2012
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.