Can't upload picture

Discussion in 'LivingReefs.com Feedback' started by SaltyH2O, Jul 5, 2011.

  1. SaltyH2O

    SaltyH2O

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Northwest Indiana USA
    I'm on this forum via my iPhone and it doesn't let me upload any pictures.
     
    SaltyH2O, Jul 5, 2011
    #1
    1. Advertisements

  2. SaltyH2O

    BL1 ............. Moderator

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    7,933
    Likes Received:
    1,370
    Location:
    TN, USA
    I'm not sure if that can be done but, you can upload the pics to photobucket from your iPhone then paste the HTML code into your post.
     
    BL1, Jul 5, 2011
    #2
    1. Advertisements

  3. SaltyH2O

    Smitty

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,609
    Likes Received:
    1,587
    Location:
    Chicago/Oaklawn IL
    +1 Brian. Photobucket.com is what the majority of us use to post pics.
     
    Smitty, Jul 5, 2011
    #3
  4. SaltyH2O

    Ian Administrator

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    923
    Likes Received:
    260
    Location:
    UK
    Yeah I don't think it's possible to post pics from the iPhone on to this forum software :(. The Photobucket idea sounds like a good one!
     
    Ian, Jul 5, 2011
    #4
  5. SaltyH2O

    reeftanker84

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    668
    Likes Received:
    38
    Location:
    south point,ohio
    im having issues with uploading pics via my computer to the forums,whats the deal with that? it worked before now all i get is a blank page when i try to post them on the forum
     
    reeftanker84, Jul 6, 2011
    #5
  6. SaltyH2O

    Ian Administrator

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    923
    Likes Received:
    260
    Location:
    UK
    Which method are you using to upload the pics and at which point does the blank page occur? I'll do what I can to help. :)
     
    Ian, Jul 6, 2011
    #6
  7. SaltyH2O

    reeftanker84

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    668
    Likes Received:
    38
    Location:
    south point,ohio
    its happening when i go to post,the pics seem to upload ok but everything gets lost when i submit
     
    reeftanker84, Jul 11, 2011
    #7
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.