Trouble with home page and posting replies

Discussion in 'LivingReefs.com Feedback' started by Salty B, Jan 1, 2013.

  1. Salty B

    Salty B

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    561
    Likes Received:
    70
    Location:
    Maine
    Suddenly I cant view home page and when trying to post replies I get this message.

    [​IMG]

    Any ideas?
     
    Salty B, Jan 1, 2013
    #1
    1. Advertisements

  2. Salty B

    poksal Well? .. I AM trying VIP Member

    Joined:
    Sep 26, 2012
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    75
    Location:
    DFW, TX
    I had to re-log on this am... if that helps
     
    poksal, Jan 1, 2013
    #2
    1. Advertisements

  3. Salty B

    Smitty

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,609
    Likes Received:
    1,587
    Location:
    Chicago/Oaklawn IL
    So did I...I had to re-log in this morning also.
     
    Smitty, Jan 1, 2013
    #3
  4. Salty B

    Salty B

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    561
    Likes Received:
    70
    Location:
    Maine
    I took a short vid of my screen so you can see my issue. When I click on "home" it keeps me on "forum" section. Wont let me see home page.

    http://youtu.be/tbamAp5aWGg
     
    Last edited: Jan 1, 2013
    Salty B, Jan 1, 2013
    #4
  5. Salty B

    poksal Well? .. I AM trying VIP Member

    Joined:
    Sep 26, 2012
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    75
    Location:
    DFW, TX
    In the past I have been able to click on the link in the e-mail notification. It always took me to the forum and I was logged on, I supposed by cookie. Now, if I haven't been there for a few minutes it makes me log in.. I don't exactly like that.
     
    poksal, Jan 1, 2013
    #5
  6. Salty B

    Salty B

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    561
    Likes Received:
    70
    Location:
    Maine
    When I click on my desktop icon it always took me to the homepage. I like to see all the new threads that run down the left side of the page. Now I click the desktop icon and it takes me directly to the forum page and wont let me access the home page at all.
     
    Salty B, Jan 1, 2013
    #6
  7. Salty B

    poksal Well? .. I AM trying VIP Member

    Joined:
    Sep 26, 2012
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    75
    Location:
    DFW, TX
    My home page works fine...

    Try typing in livingreefs.com and resetting you home page.. I use the forums page as my home page... and that part is working perfectly... I use Chrome as my browser.


    ..also.. I use Chrome on anything I want to stay logged onto, and let those sites keep cookies.. ..............and IE for sites I do not want to have cookies for.. I have IE set to kill all cookies on exit and delete cookies on it often.
     
    Last edited: Jan 1, 2013
    poksal, Jan 1, 2013
    #7
  8. Salty B

    Waddi Shenanigans? VIP Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    3,862
    Likes Received:
    488
    Location:
    NS, Canada
    Using Firefox, just had to re-log in, now as said, I have no Home Page. Just the forum categories.
     
    Waddi, Jan 2, 2013
    #8
  9. Salty B

    wontonflip I failed Kobayashi Maru

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    10,437
    Likes Received:
    973
    Location:
    VA USA
    Even on Chrome, once you're logged in, no more home...just takes me to forums.php. Doesn't bother me since that's where I always go anyway. I noticed since the new year I had to re login to my other puters.
     
    wontonflip, Jan 2, 2013
    #9
  10. Salty B

    poksal Well? .. I AM trying VIP Member

    Joined:
    Sep 26, 2012
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    75
    Location:
    DFW, TX
    After checking the little box next the the log on cells again, I again am logged on at every fire up. But on my Chrome the home page has never been a problem.
     
    poksal, Jan 2, 2013
    #10
  11. Salty B

    Bifferwine I am a girl

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    46,915
    Likes Received:
    5,888
    Location:
    Lynnwood, WA and missing Tucson, AZ
    I too am missing the home page. When I click home or type it in, it goes to the list of forums as well.
     
    Bifferwine, Jan 2, 2013
    #11
  12. Salty B

    poksal Well? .. I AM trying VIP Member

    Joined:
    Sep 26, 2012
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    75
    Location:
    DFW, TX
    oops ... mine too now... I think my home was in memory.. when I forced a reload I lost it.
     
    poksal, Jan 2, 2013
    #12
  13. Salty B

    bjohanson1234 .........

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Messages:
    10,998
    Likes Received:
    1,102
    Location:
    Palos Heights, IL
    Looks like y2k showed up 13 years too late!!!!:mrgreen:
     
    bjohanson1234, Jan 2, 2013
    #13
  14. Salty B

    jcegt87 Dude Dude DUDE!!!!!!

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    136
    Location:
    Texas City , TX 77591
    geez i know some didnt think my pic was POTY quality but not even allowing the home page to load wow.....lol jk yeah having same issues here no home page :(
     
    jcegt87, Jan 2, 2013
    #14
  15. Salty B

    Ted Living one day at a time

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    3,722
    Likes Received:
    447
    Location:
    San Antonio, TX
    Same here...I am sure Ian is working on it.
     
    Ted, Jan 2, 2013
    #15
  16. Salty B

    Ian Administrator

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    924
    Likes Received:
    261
    Location:
    UK
    Sorry guys - I updated some of the software and it looks like that has been a knock-on effect. I'm working on this right now :)
     
    Ian, Jan 2, 2013
    #16
    bjohanson1234 likes this.
  17. Salty B

    poksal Well? .. I AM trying VIP Member

    Joined:
    Sep 26, 2012
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    75
    Location:
    DFW, TX
    We had no doubt.. but in the mean time it is fun to buzz about it...
     
    poksal, Jan 2, 2013
    #17
    Ian likes this.
  18. Salty B

    Ian Administrator

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    924
    Likes Received:
    261
    Location:
    UK
    Should be working now (I hope!). Please let me know if there are any other bugs with this upgrade and I'll squish them!
     
    Ian, Jan 2, 2013
    #18
  19. Salty B

    poksal Well? .. I AM trying VIP Member

    Joined:
    Sep 26, 2012
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    75
    Location:
    DFW, TX
    YEP! good job thanx
     
    poksal, Jan 2, 2013
    #19
  20. Salty B

    Salty B

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    561
    Likes Received:
    70
    Location:
    Maine
    Woo Hoo....looks good on my phone! Thanks
     
    Salty B, Jan 2, 2013
    #20
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.